BulgarianEnglish
BulgarianEnglish

BENDITA MARE

Bendita Mare е луксозен апартаментен хотел, разположен сред уникален природен парк с обща площ от 15 декара. Той е само на 100 м от плажа в най-атрактивната част на курорта Златни пясъци и предлага на своите гости широка гама от апартаменти с изглед към морето и парка.
Уникалната комбинация от модерна концепция за лукс и високите европейски изисквания придават на комплекса атмосфера на уют и спокойствие.
Bendita Mare предлага напълно различен начин на живот, където комфортът, сигурността и личното отношение към всеки от обитателите са неразривно свързани.
Освен луксозната сграда, комфортът на гостите се подкрепя и от SPA-центъра, открития плувен басейн, ресторанта, лобито и басейна – баровете, фитнес залата, фризьорския салон, денонощната охрана и рецепция. , както и много други допълнителни услуги на разположение на гостите.
Комплекс „Bendita Mare“ е в непосредствена близост до международното летище и пристанище Варна, както и от много развлекателни съоръжения, което го прави желана дестинация и предпочитано място както за живеене, така и за почивка.